Selasa, 27 Desember 2011

Bahasa daerah

Karang anukan wes jamane mbok yo..wong anukan kor dadi rakyat kan isone mung sambat karo sambat... Nek saumpomo sambate njaluk sego mban dino mestine kan kebageten lan kuwe kor tujuane awak dhewe, odo tujuan seng nggo wong akeh... Seng dijaluk mestine odo jawaban status RATANE wes dadi RATAN KABUPATEN, seolah-olahe nganggo hjawaban kuwe rampong kabeh masalahe... Sak benere status kuwe ora penting, seng penting kuwe keadaan riil ono DALAN PAITAN.. Neng forum iki bukan maksude arep ngelek2 desone dhewe, seng dadi tujuane saben dino ngomongen eleke dalan deso kuwi, kabeh mau amergo kepedulian bersama sesama putra paitan... sekali lagi ini semata-mata bentuk kepedulian kita bersama untuk menyuarakan keinginan kita semua sebagai warga paitan....
Posting Komentar