Rabu, 29 Mei 2013

Sekilas warto

Suwe ra buka blog,ternyata domain co.cc keblokir koyo kartu bae,akhire brosw carane mbuka ,,,alhamdulillah iso tp tak ganti nggo blogspot maneng daripada mbok kbokir arep nggo .com mbayar,ga due kartu kredit,men bae isi blog e sebagian copas seko blog e wong,yo  seng tak karepke mung mugo ono manfaate nggo sopo ae sing mampir nang kene,wes sek salam nggo kabeh konco sedulur kabeh moga rukun tentrem ayem lan iso mbangun desone terutama sing nang perantauan.Ra iso  urun duit ya urun rembug bae yo ra po po. 
Posting Komentar